Συγγραφείς αυτού του ιστολογίου είναι ο καθένας από μας, που έχει να πει, να παρατηρήσει και να σχολιάσει κάτι για τα θέματα της ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
Ενυπόγραφα θέματα για ανάρτηση γίνονται απλά με ηλεκτρικό μήνυμα στη διεύθυνση:kapistri@gmail.com και δημοσιεύονται χωρίς λογοκρισία. Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα, ακόμα και ανώνυμα!

Δευτέρα, 12 Νοεμβρίου 2012

Καθηγητές της αργομισθίας

Τι κόλπο σκαρφίστηκαν για να εργάζονται δύο ώρες την εβδομάδα
Του Αποστολου Λακασα
Εκπαιδευτικός δεν έκανε ούτε μία ώρα μάθημα την εβδομάδα! Κάποιοι άλλοι δεν ξεπερνούσαν τις... δύο. Οργια αργομισθίας ανακάλυψαν σε σχολεία της Βούλας, της Βάρης και της

Συνάντηση με τον Αρβανιτόπουλο ζητούν οι Πανεπιστημιακοί

Συνάντηση με τον υπουργό Παιδείας Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο, παρουσία των αρμοδίων γενικών και ειδικών γραμματέων, ζητεί με σημερινή ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Καθηγητών Πανεπιστημίου (ΠΟΣΔΕΠ) για να συζητηθούν τα επείγοντα- όπως τονίζει- θέματα των ακαδημαϊκών λειτουργών και των ερευνητών.

ΙΟΝΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ: Οι φοιτητές... μοίρασαν κόλλυβα

Μοίρασαν ...κόλυβα οι φοιτητές του τμήματος ξένων γλωσσών του Ιονίου Πανεπιστημίου.

Μπλόκο στην e-ψηφοφορία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών

Εμπλοκή έχει παρουσιαστεί από το πρωί στην ηλεκτρονική ψηφοφορία για την ανάδειξη των εσωτερικών μελών του Συμβουλίου Διοίκησης. Μία ομάδα νεαρών με κουκούλες εισέβαλε νωρίτερα στο κέντρο διαχείρισης υπολογιστικών συστημάτων του Πανεπιστημίου Αθηνών, στην