Συγγραφείς αυτού του ιστολογίου είναι ο καθένας από μας, που έχει να πει, να παρατηρήσει και να σχολιάσει κάτι για τα θέματα της ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
Ενυπόγραφα θέματα για ανάρτηση γίνονται απλά με ηλεκτρικό μήνυμα στη διεύθυνση:kapistri@gmail.com και δημοσιεύονται χωρίς λογοκρισία. Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα, ακόμα και ανώνυμα!

Τρίτη, 20 Νοεμβρίου 2012

Με παραιτήσεις απειλούν οι πρυτάνεις

Αν προχωρήσουν οι απολύσεις υπαλλήλων στα Πανεπιστήμια
synodos prytanewn giannena
Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συνέχιση της λειτουργίας των πανεπιστημίων, είναι η παραμονή των υπαλλήλων τους στη θέση τους. Αυτό επισημαίνουν πολλοί από τους πρυτάνεις που

Στη θεωρία πάμε καλά

Ήταν 6 το απόγευμα, όταν -με μισή ώρα καθυστέρηση- οι ομιλητές ανέβηκαν στο πάνελ της ημερίδας με τίτλο «Ευρωπαϊκός διάλογος για την επαγγελματική εκπαίδευση, ευκαιρίες και προκλήσεις», που διοργανώθηκε στο Ινστιτούτο Γκαίτε την περασμένη Παρασκευή.

Έκθεση καλλιτεχνών από την Κόνιτσα


Έκθεση καλλιτεχνών από την Κόνιτσα διοργανώνουν το Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ιωαννιτών και η Κοινωφελής

Διαγωνισμό συγγραφής μελέτης για τους Απόδημους Ηπειρώτες της Αμερικής προκηρύσσει το Παγκόσμιο Συμβούλιο Ηπειρωτών Εξωτερικού

Διαγωνισμό για τη συγγραφή μελέτης που θα αναφέρεται στην Ιστορία, την Παιδεία και τον Πολιτισμό των Απόδημων Ηπειρωτών στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής προκηρύσσει το Παγκόσμιο Συμβούλιο Ηπειρωτών Εξωτερικού.

Θυμήθηκε την αξιολόγηση

 Τώρα το θυμήθηκε. Θέλει αξιολόγηση. Όχι στο «παρά πέντε» αλλά στο «και δέκα». Ο  δήμαρχος Αθηναίων, κάτοικος Χαλανδρίου θέλει πριν απολυθούν εκείνοι που του αναλογούν, να τους περάσει από κόσκινο. Να δει τι κάνουν, να τους ακούσει και να ετοιμαστεί καταλλήλως για να τους υπερασπιστεί.

Πέθανε ο συγγραφέας Χρόνης Μίσσιος

Εφυγε σε ηλικία 82 ετών ο συγγραφέας του «Καλά, εσύ σκοτώθηκες νωρίς»
 Ο συγγραφέας των αφηγημάτων Καλά, εσύ σκοτώθηκες νωρίς και Χαμογέλα, ρε... Τι σου ζητάνε; Χρόνης Μίσσιος άφησε την τελευταία του πνοή το πρωί της Τρίτης 20 Νοεμβρίου, χάνοντας τη μάχη με τον καρκίνο. Ήταν 82 ετών.