Συγγραφείς αυτού του ιστολογίου είναι ο καθένας από μας, που έχει να πει, να παρατηρήσει και να σχολιάσει κάτι για τα θέματα της ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
Ενυπόγραφα θέματα για ανάρτηση γίνονται απλά με ηλεκτρικό μήνυμα στη διεύθυνση:kapistri@gmail.com και δημοσιεύονται χωρίς λογοκρισία. Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα, ακόμα και ανώνυμα!

Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου 2012

Αντίδραση των πρυτάνεων για τη διαθεσιμότητα διοικητικών υπαλλήλων των ΑΕΙ

Τη βαθιά του αγανάκτηση του για τη διαγραφή διοικητικών υπαλλήλων των ΑΕΙ από το Μητρώο Μισθοδοτούμενων Ελληνικού Δημοσίου, που εργάζονται με σχέση Ιδιωτικού Δικαίου (ΙΔΑΧ), εκφράζει το προεδρείο της Συνόδου Πρυτάνεων, με ανακοίνωσή του.

Ολοκληρώθηκε η ηλεκτρονική ψηφοφορία για τα Συμβούλια των Πανεπιστημίων...


 
Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές για την ανάδειξη των εσωτερικών μελών των Συμβουλίων Διοίκησης, με το σύστημα της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας.

Αίτημα για επαναφορά της βάσης του 10 για εισαγωγή στα πανεπιστήμια...

Την επαναφορά του βαθμολογικού ορίου του 10 για την εισαγωγή στα Πανεπιστήμια από τις πανελλαδικές εξετάσεις του Μαίου του 2013, μελετά η ηγεσία του υπουργείου Παιδείας.

Ελεύθερα τα δίδακτρα στα ιδιωτικά...

Την άρση των περιορισμών στη διαμόρφωση των διδάκτρων στα ιδιωτικά σχολεία δρομολογεί η κυβέρνηση. Οι νομοθετικές ρυθμίσεις θα ισχύσουν από το νέο έτος. Κατά πάγια πρακτική, οι σχολικές μονάδες οριστικοποιούν μέχρι...