Συγγραφείς αυτού του ιστολογίου είναι ο καθένας από μας, που έχει να πει, να παρατηρήσει και να σχολιάσει κάτι για τα θέματα της ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
Ενυπόγραφα θέματα για ανάρτηση γίνονται απλά με ηλεκτρικό μήνυμα στη διεύθυνση:kapistri@gmail.com και δημοσιεύονται χωρίς λογοκρισία. Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα, ακόμα και ανώνυμα!

Πέμπτη, 14 Φεβρουαρίου 2013

Συγκεντρώσεις κατά του σχεδίου «Αθηνά» και σήμερα

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις στην τριτοβάθμια εκπαίδευση κατά του σχεδίου «Αθηνά», το οποίο σε πρώτη φάση καταργεί και συγχωνεύει 94 τμήματα ΑΕΙ και ΤΕΙ.

Σήμερα στις 12.00 έχουν προγραμματίσει συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα διόδια των Μαλγάρων φοιτητές, καθηγητές και διοικητικοί υπάλληλοι του Αλεξάνδρειου ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, με συμβολικό άνοιγμα των διοδίων και με διανομή ενημερωτικού υλικού, για τις αλλαγές που προβλέπει στο ίδρυμα το σχέδιο «Αθηνά». Την Παρασκευή η συγκέντρωση διαμαρτυρίας έχει προγραμματισθεί στις 12.00 στην πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη, ενώ από τις 12:00 μέχρι τις 14:00 θα λειτουργήσουν οι γραμματείες του ΑΤΕΙΘ για την εξυπηρέτηση των σπουδαστών.
Επίσης, συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά του σχεδίου πραγματοποιούν στις 18.00 στην Ομόνοια φοιτητές που ανήκουν στο Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών.
Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε», δεν θα μετακινηθούν τα τμήματα από το ΑΤΕΙΘ στις Σέρρες και από το ΤΕΙ της Πάτρας στο Μεσολόγγι. 

enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: