Συγγραφείς αυτού του ιστολογίου είναι ο καθένας από μας, που έχει να πει, να παρατηρήσει και να σχολιάσει κάτι για τα θέματα της ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
Ενυπόγραφα θέματα για ανάρτηση γίνονται απλά με ηλεκτρικό μήνυμα στη διεύθυνση:kapistri@gmail.com και δημοσιεύονται χωρίς λογοκρισία. Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα, ακόμα και ανώνυμα!

Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2013

“Γιάννινα του χθες, του σήμερα και του αύριο”

  Την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2013, ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της Διημερίδας που διοργανώθηκε από την Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηπείρου με τίτλο “Γιάννινα του χθες, του σήμερα και του αύριο”. Η Διημερίδα υλοποιήθηκε στο πλαίσιο του εορτασμού των 100 χρόνων από την απελευθέρωση της πόλης των Ιωαννίνων και περιελάμβανε εισηγήσεις στελεχών της εκπαίδευσης που αφορούσαν την Εκπαίδευση στα Γιάννενα από την εποχή της Τουρκοκρατίας μέχρι σήμερα, θεατρικά και μουσικά δρώμενα από τα σχολεία της Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης Ιωαννίνων, κυνήγι θησαυρού, εκπαιδευτικά επιτραπέζια παιχνίδια, βιωματικά σεμινάρια και έκθεση ζωγραφικής .Η συμμετοχή και ανταπόκριση του κόσμου στην διημερίδα, μας ικανοποίησε και μας έδωσε το μήνυμα να συνεχίσουμε με ανάλογες εκδηλώσεις.

Για την Οργανωτική Επιτροπή

Ο Προϊστάμενος Επιστημονικής & Παιδαγωγικής
Καθοδήγησης Π.Ε. Ηπείρου

Στέφανος Τσιάλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: