Συγγραφείς αυτού του ιστολογίου είναι ο καθένας από μας, που έχει να πει, να παρατηρήσει και να σχολιάσει κάτι για τα θέματα της ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
Ενυπόγραφα θέματα για ανάρτηση γίνονται απλά με ηλεκτρικό μήνυμα στη διεύθυνση:kapistri@gmail.com και δημοσιεύονται χωρίς λογοκρισία. Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα, ακόμα και ανώνυμα!

Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2013

Διαμαρτυρία με αποκλεισμό για το σχέδιο «Αθηνά»

Ολοήμερο αποκλεισμό του υπουργείου Παιδείας σχεδιάζουν σήμερα σπουδαστές από σχολές και τμήματα ΤΕΙ όλης της χώρας και φοιτητές σχολών της Αθήνας, με αίτημα την απόσυρση του σχεδίου «Αθηνά». Αναλυτικά οι αντιδράσεις στη χαρτογράφηση του «enet».
Ραντεβού στις 12.00 το μεσημέρι έχουν δώσει για σήμερα σύλλογοι φοιτητών και σπουδαστών προκειμένου να πραγματοποιήσουν  σε πορεία και στη συνέχεια σε ολοήμερο αποκλεισμό του υπουργείου Παιδείας, στο πλαίσιο των αντιδράσεων που συνεχίζονται σε όλη τη χώρα για τις προωθούμενες αλλαγές του σχεδίου "Αθηνά".
Την άμεση απόσυρση του σχεδίου ζήτησαν με απόφασή τους οι φοιτητές της Φιλοσοφικής ενώ και το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ξεκίνησε τη συλλογή υπογραφών ενάντια στη συμμετοχή του στο ομοσπονδιακό ίδρυμα που θα ονομαστεί "Αδαμάντιος Κοραής".
Στο Ηράκλειο Κρήτης θα πραγματοποιηθεί σήμερα παγκρήτιο συλλαλητήριο έξω από τα γραφεία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης ενώ παραμένει υπό κατάληψη η ΔΟΥ Αγίου Νικολάου. 
 Πορείες το Σαββατοκύριακο προγραμματίζουν οι φοιτητές της Πάτρας μέσα στις παρελάσεις του καρναβαλιού ενώ και χθες πραγματοποιήθηκε πανπατραϊκό συλλαλητήριο. 
 Αναλυτικά για το κύμα αντιδράσεων σε όλη τη χώρα στη χαρτογράφηση του enet.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: