Συγγραφείς αυτού του ιστολογίου είναι ο καθένας από μας, που έχει να πει, να παρατηρήσει και να σχολιάσει κάτι για τα θέματα της ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
Ενυπόγραφα θέματα για ανάρτηση γίνονται απλά με ηλεκτρικό μήνυμα στη διεύθυνση:kapistri@gmail.com και δημοσιεύονται χωρίς λογοκρισία. Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα, ακόμα και ανώνυμα!

Τρίτη, 12 Νοεμβρίου 2013

Παραμένουν κλειστά Πολυτεχνείο και Πανεπιστήμιο Αθηνών

Ορατός είναι πλέον ο κίνδυνος απώλειας του εξαμήνου σε Πολυτεχνείο και Πανεπιστήμιο Αθηνών, αφού θεωρείται εξαιρετικά
αμφίβολο το ενδεχόμενο να ξεκινήσουν σήμερα οι εξετάσεις και τα μαθήματα στα δύο μεγαλύτερα εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας.
Οι σύλλογοι διοικητικών υπαλλήλων του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου (ΕΚΠΑ) και του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (ΕΜΠ) υιοθέτησαν την πρόταση της Ομοσπονδίας τους για νέα πενθήμερη απεργία έως την προσεχή Δευτέρα, 18 Νοεμβρίου.
Η Ομοσπονδία καταγγέλλει «τον αυταρχικό κατήφορο της κυβέρνησης και του υπουργείου Παιδείας και την ποινικοποίηση του απεργιακού αγώνα των Συλλόγων του ΕΜΠ και του ΕΚΠΑ».
Παράλληλα, υπό κατάληψη τελούν και κάποιες σχολές του Πολυτεχνείου από ομάδες φοιτητών που συντάσσονται με τα αιτήματα των διοικητικών υπαλλήλων.
Πηγή: matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: