Συγγραφείς αυτού του ιστολογίου είναι ο καθένας από μας, που έχει να πει, να παρατηρήσει και να σχολιάσει κάτι για τα θέματα της ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
Ενυπόγραφα θέματα για ανάρτηση γίνονται απλά με ηλεκτρικό μήνυμα στη διεύθυνση:kapistri@gmail.com και δημοσιεύονται χωρίς λογοκρισία. Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα, ακόμα και ανώνυμα!

Δευτέρα, 18 Νοεμβρίου 2013

Αρβανιτόπουλος: «Προσφεύγουμε και πάλι στη Δικαιοσύνη.

Παραβιάζουν τον νόμο οι διοικητικοί υπάλληλοι»
Το υπουργείο Παιδείας προσφεύγει την Τρίτη εκ νέου στη Δικαιοσύνη για να εφαρμοστεί ο νόμος και καλεί τους καθηγητές και τους φοιτητές να προσέλθουν στα μαθήματά τους, δήλωσε ο υπουργός Παιδείας Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος.

Ο κ. Αρβανιτόπουλος χαρακτήρισε απαράδεκτη την απόφαση των διοικητικών υπαλλήλων του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών να συνεχίσουν με νέα 48ωρη απεργία.
«Παραβιάζουν τον νόμο, γιατί δεν συμμορφώνονται με δικαστικές αποφάσεις, που έχουν ήδη κρίνει την απεργία τους παράνομη» τόνισε.
Σύμφωνα με τον υπουργό Παιδείας, η άρνηση της Συγκλήτου και του πρύτανη να εφαρμόσουν τον νόμο και να ανοίξουν το πανεπιστήμιο, τους καθιστά αποκλειστικά υπεύθυνους για την απώλεια του εξαμήνου.
«Η ευθύνη που αναλαμβάνουν είναι τεράστια» είπε χαρακτηριστικά.
Όπως δήλωσε ο κ. Αρβανιτόπουλος, «αυτοί που θέλουν, εντός και εκτός πανεπιστημίου, να μετατρέψουν τα δυο ιδρύματα που παραμένουν κλειστά σε πεδίο μάχης, θα μας βρουν μαζί με την κοινωνία απέναντι».
«Το ελληνικό δημόσιο πανεπιστήμιο ανήκει στον ελληνικό λαό και κανείς δεν έχει το δικαίωμα να παίζει με το μέλλον των παιδιών του και τις θυσίες των οικογενειών τους», κατέληξε ο υπουργός Παιδείας.
Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: