Συγγραφείς αυτού του ιστολογίου είναι ο καθένας από μας, που έχει να πει, να παρατηρήσει και να σχολιάσει κάτι για τα θέματα της ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
Ενυπόγραφα θέματα για ανάρτηση γίνονται απλά με ηλεκτρικό μήνυμα στη διεύθυνση:kapistri@gmail.com και δημοσιεύονται χωρίς λογοκρισία. Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα, ακόμα και ανώνυμα!

Δευτέρα, 9 Δεκεμβρίου 2013

Συνεχίζουν με νέα 48ωρη απεργία οι διοικητικοί του ΕΚΠΑ

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ- Μπλόκο στη Νομική
Δύο νέες 24ωρες απεργίες, για αύριο Τρίτη και μεθαύριο Τετάρτη, κήρυξαν οι διοικητικοί υπάλληλοι του Πανεπιστημίου Αθηνών, στη σημερινή Γενική τους Συνέλευση.

Η πλειοψηφούσα παράταξη του ΔΣ του Συλλόγου εξέφρασε για μία ακόμα φορά τη διαφωνία της με την απόφαση, καθώς τάχθηκε υπέρ της αναστολής τής κινητοποίησης και της συνέχισης του διαλόγου με τον υπουργό Παιδείας, όπως αποφάσισε και η Ομοσπονδία των διοικητικών υπαλλήλων.
«Θεωρούμε λανθασμένη την απόφαση της Ομοσπονδίας, ζητάμε την απόσυρση της ΚΥΑ περί διαθεσιμότητας» δήλωσε ο Ζαχαρίας Τριγάζης, μέλος του ΔΣ της Ομοσπονδίας και της απεργιακής επιτροπής των υπαλλήλων του ΕΚΠΑ.
«Διάλογος μπορεί να γίνει μόνο στη βάση των δικών μας προτάσεων» δήλωσε η Μαριλένα Λογοθέτη, μέλος της απεργιακής επιτροπής.
Κρίσιμη απόφαση στη Νομική
Στο μεταξύ, εντός των επόμενων ωρών, οι φοιτητές της Νομικής Σχολής αναμένεται να αποφασίσουν αν θα προχωρήσουν σε κατάληψη της Σχολής.
Σημειώνεται ότι παρά την απόφαση του προέδρου της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, καθηγητή Θ. Φορτσάκη, να ξεκινήσουν σήμερα τα μαθήματα, το τμήμα δεν άνοιξε καθώς η είσοδος του κτηρίου παρέμενε αποκλεισμένη από φοιτητές και διοικητικούς υπαλλήλους.
Στη συνέλευση των φοιτητών που θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα αναμένεται να αποφασιστεί εάν θα γίνει κατάληψη ή όχι.
Πηγή: ΗΜΕΡΗΣΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: