Συγγραφείς αυτού του ιστολογίου είναι ο καθένας από μας, που έχει να πει, να παρατηρήσει και να σχολιάσει κάτι για τα θέματα της ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
Ενυπόγραφα θέματα για ανάρτηση γίνονται απλά με ηλεκτρικό μήνυμα στη διεύθυνση:kapistri@gmail.com και δημοσιεύονται χωρίς λογοκρισία. Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα, ακόμα και ανώνυμα!

Τρίτη, 10 Δεκεμβρίου 2013

Συγκαλείται εκτάκτως η σύγκλητος του ΕΚΠΑ...

Με τους διοικητικούς υπαλλήλους του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) να συνεχίζουν την απεργία τους παρά την ...

προσωρινή αναστολή των κινητοποιήσεων που αποφάσισε η ομοσπονδία του κλάδου, συγκαλείται εκτάκτως στις 09.30 το πρωί η σύγκλητος του πανεπιστημίου.
Τη σύγκληση ζήτησε ο πρύτανης του ΕΚΠΑ Θεοδόσης Πελεγρίνης και αντικείμενο της συνεδρίασης είναι η λειτουργία του ιδρύματος.
Οι διοικητικοί υπάλληλοι του ΕΚΠΑ αναμένεται να επαναξιολογήσουν τη στάση τους σε νέα γενική συνέλευση που έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη.
Σημειώνεται ότι η πλειοψηφούσα παράταξη του Δ.Σ. του συλλόγου των εργαζομένων εξέφρασε για άλλη μία φορά τη διαφωνία της με την απόφαση, καθώς τάχθηκε υπέρ της αναστολής της κινητοποίησης και της συνέχισης του διαλόγου με τον υπουργό Παιδείας, όπως αποφάσισε και η Ομοσπονδία των διοικητικών υπαλλήλων.
«Θεωρούμε λανθασμένη την απόφαση της Ομοσπονδίας, ζητάμε την απόσυρση της ΚΥΑ περί διαθεσιμότητας» δήλωσε από την πλευρά του ο Ζαχαρίας Τριγάζης, μέλος του ΔΣ της Ομοσπονδίας και της απεργιακής επιτροπής των υπαλλήλων του ΕΚΠΑ...
Πηγή:naftemporiki.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: