Συγγραφείς αυτού του ιστολογίου είναι ο καθένας από μας, που έχει να πει, να παρατηρήσει και να σχολιάσει κάτι για τα θέματα της ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
Ενυπόγραφα θέματα για ανάρτηση γίνονται απλά με ηλεκτρικό μήνυμα στη διεύθυνση:kapistri@gmail.com και δημοσιεύονται χωρίς λογοκρισία. Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα, ακόμα και ανώνυμα!

Δευτέρα, 2 Δεκεμβρίου 2013

Στο Πειθαρχικό Συμβούλιο για παράβαση καθήκοντος ο Θ. Πελεγρίνης

Στο Πειθαρχικό Συμβούλιο για παράβαση καθήκοντος παραπέμπει ο υπουργός Παιδείας Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, τον πρύτανη του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών Θεοδόση Πελεγρίνη.

Ο υπουργός καταλογίζει στον πρύτανη ότι αγνόησε την έκκληση που του είχε απευθύνει προ ημερών «να προβεί πάραυτα σε δημόσια δήλωση και στις ενέργειες εκείνες που θα διασφαλίζουν το άμεσο άνοιγμα του Πανεπιστημίου και το δικαίωμα των εργαζομένων στην εργασία που παρεμποδίστηκε».
Τον καλούσε επίσης να ασκήσει τα καθήκοντά του, όπως ο νόμος ορίζει, ώστε να μη θιγούν περαιτέρω το κύρος και οι λειτουργίες του Ιδρύματος», ωστόσο ο πρύτανης επέλεξε εν μέσω θυέλλης στα Πανεπιστήμια να μεταβεί στο Παρίσι προκειμενου να συμμετάσχει σε θεατρική παράσταση.
Την ίδια ώρα ο κ. Αρβανιτόπουλος διαμηνύει ότι διάλογος με τους διοικητικούς υπαλλήλους του ΕΚΠΑ υπάρχει υπό μια προϋπόθεση: Αύριο το πρωί να είναι στις θέσεις εργασίας τους.
Πηγή:

Δεν υπάρχουν σχόλια: