Συγγραφείς αυτού του ιστολογίου είναι ο καθένας από μας, που έχει να πει, να παρατηρήσει και να σχολιάσει κάτι για τα θέματα της ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
Ενυπόγραφα θέματα για ανάρτηση γίνονται απλά με ηλεκτρικό μήνυμα στη διεύθυνση:kapistri@gmail.com και δημοσιεύονται χωρίς λογοκρισία. Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα, ακόμα και ανώνυμα!

Πέμπτη, 17 Ιανουαρίου 2013

Κάποιοι ξεχνούν να... ιαθούν

 Του Απόστολου Λακασά
Μεγάλη προσοχή θα πρέπει να επιδεικνύουν σε κάθε βήμα τους οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί. Πόσω μάλλον τις χειμωνιάτικες ημέρες που η βροχή, το χιόνι και ο πάγος κάνουν δύσκολο το

Μόνη η ΝΔ στην ψηφοφορία για τους Ιμάμηδες

Πολιτικό και διπλωματικό παρασκήνιο χθες στη Βουλή για την τροπολογία σχετικά με τους ιεροδιδασκάλους του κορανίου.
Χρειάσθηκε ένα πολιτικό και διπλωματικό παρασκήνιο πολλών

Αξιολόγηση εκπαιδευτικών: Με 100 είσαι ο καλύτερος

 Σε διαβούλευση κατατίθεται άμεσα το Προεδρικό Διάταγμα για την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, το οποίο, εκτός απροόπτου δεν αποκλείεται ακόμη και αύριο να δημοσιοποιηθεί από το υπουργείο Παιδείας. 

Διακρίσεις της βίας

Η τρομοκρατική απειλή, η δημοκρατία και ο θεσμικός ρόλος της Αριστεράς
Του Γιώργου Σιακαντάρη στα ΝΕΑ

Τι γίνεται σε αυτόν εδώ τον τόπο και πάνω που τα πράγματα φαίνονται κάπου να σταθεροποιούνται, με μεγάλο είναι αλήθεια κοινωνικό κόστος, ξεσπά μια εντελώς παράλογη βία; Μέσα σε μερικές ημέρες κατεγράφησαν 17 επιθέσεις σε γραφεία κομμάτων, σε σπίτια δημοσιογράφων, σε τράπεζες.