Συγγραφείς αυτού του ιστολογίου είναι ο καθένας από μας, που έχει να πει, να παρατηρήσει και να σχολιάσει κάτι για τα θέματα της ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
Ενυπόγραφα θέματα για ανάρτηση γίνονται απλά με ηλεκτρικό μήνυμα στη διεύθυνση:kapistri@gmail.com και δημοσιεύονται χωρίς λογοκρισία. Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα, ακόμα και ανώνυμα!

Σάββατο, 19 Ιανουαρίου 2013

Ποια ήταν η πραγματική εμφάνιση του ζωγράφου Βαν Γκογκ, χωρίς τις πινελιές των αυτοπροσωπογραφιών του;
Ο φωτογράφος Tadas Černiauskas αναδημιούργησε ψηφιακά μια από τις πιο εμβληματικές αυτοπροσωπογραφίες του Βαν Γκογκ προσπαθώντας να αποδώσει όσο πιο ρεαλιστικά γίνεται, το πραγματικό πρόσωπο του
Ολλανδού ζωγράφου.

Δεν έχουμε ψωμί να φάμε και παπούτσια να φορέσουμε ...

Η συγκλονιστική έκθεση μιας μαθήτριας...

Σοκαριστικά είναι τα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας από την Ενωση Γονέων και Κηδεμόνων Καλαμάτας, που συγκέντρωσε στοιχεία από διευθυντές σχολείων της περιοχής για τον ... υποσιτισμό των παιδιών εξαιτίας της οικονομικής κρίσης.

Υπ. Παιδείας: Λεπτομέρειες για τις μετεγγραφές στην τριτοβάθμια εκπαίδευσης

Eκατοντάδες νέοι που ενδιαφέρονται για μετεγγραφή σε σχολές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης μετά την ψήφιση των νέων διατάξεων, προχθές απ΄ τη Βουλή, έχουν κατακλύσει το υπουργείο Παιδείας με ερωτήματα ζητώντας διευκρινίσεις για πολλά ζητήματα που προκύπτουν.