Συγγραφείς αυτού του ιστολογίου είναι ο καθένας από μας, που έχει να πει, να παρατηρήσει και να σχολιάσει κάτι για τα θέματα της ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
Ενυπόγραφα θέματα για ανάρτηση γίνονται απλά με ηλεκτρικό μήνυμα στη διεύθυνση:kapistri@gmail.com και δημοσιεύονται χωρίς λογοκρισία. Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα, ακόμα και ανώνυμα!

Κυριακή, 3 Μαρτίου 2013

Nα αναταχθεί το «κοινό αίσθημα»

 Του Χρήστου Γιανναρά στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ
 Γιατί, άραγε, οι δύο πρωθυπουργοί που χειρίστηκαν την κατάρρευση της οικονομίας και παρέδωσαν τη χώρα να επιτροπεύεται από τους δανειστές της, γιατί και οι δυο –ο Γ.A. Παπανδρέου και ο A. Σαμαράς– επέλεξαν υπουργό Oικονομικών εξίσου πρωτόπειρον, αδοκίμαστον, ατριβή στην υπουργική πρακτική – ο πρώτος τον Γ. Παπακωνσταντίνου, ο δεύτερος τον I. Στουρνάρα;

Από το σχολείο στο γραφείο του βουλευτή ...

Τη στιγμή που σύσσωμη η πολιτική ηγεσία καταδικάζει τη «διάπλαση των παίδων» στα γραφεία του κόμματος της Χρυσής Αυγής, ξεκινάει ο χορός των αποσπάσεων εκπαιδευτικών σε γραφεία βουλευτών του κόμματος.

Στα ύψη οι φετινές βάσεις ...

Άνοδο των βάσεων προκαλεί η «Αθηνά» , καθώς σύμφωνα με τη «μετάφραση» του φετινού «χάρτη» των Πανελλαδικών Εξετάσεων, οι βάσεις θα απογειωθούν, κυρίως στις σχολές που ... έχουν καλή σχέση με την αγορά εργασίας.