Συγγραφείς αυτού του ιστολογίου είναι ο καθένας από μας, που έχει να πει, να παρατηρήσει και να σχολιάσει κάτι για τα θέματα της ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
Ενυπόγραφα θέματα για ανάρτηση γίνονται απλά με ηλεκτρικό μήνυμα στη διεύθυνση:kapistri@gmail.com και δημοσιεύονται χωρίς λογοκρισία. Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα, ακόμα και ανώνυμα!

Πέμπτη, 7 Μαρτίου 2013

Οσοι πιστοί (και μη) προσέλθετε

 Του Απόστολου Λακασά στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Ευκαιρία γόνιμου διαλόγου θα προσφέρει το Εργαστήριο Παιδαγωγικής–Χριστιανικής Παιδαγωγικής του Τμήματος Ποιμαντικής και Κοινωνικής Θεολογίας του ΑΠΘ διοργανώνοντας, την προσεχή Δευτέρα και Τρίτη, επιστημονικό συνέδριο με τίτλο «Το Μάθημα των Θρησκευτικών:

Η αξιολόγηση στους δαιδάλους των επιτροπών

Είναι γνωστό ότι στην Ελλάδα,άν δεν θέλεις, ή αν δυσκολεύεσαι να προχωρήσεις κάτι δημιουργείς μια επιτροπή που αναλαμβάνει υποτίθεται την προώθηση του.Το έχουμε ζήσει, το έχουμε διαπιστώσει ουκ ολίγες φορές.Και παρά τις συνθήκες ακραίας

Αντιδράσεις μέσα και έξω από τη Βουλή για το «Αθηνά»

Συνεχίζεται για δεύτερη ημέρα η συζήτηση στην αρμόδια επιτροπή
Φωτ.: Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος
 Φωτ.: Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος
Νέο ραντεβού δίνουν σήμερα στις 12 το μεσημέρι στα Προπύλαια φοιτητές, καθηγητές και εργαζόμενοι στα Πανεπιστήμια καθώς το σχέδιο «Αθηνά» συζητείται για δεύτερη ημέρα στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής. Εκτός των αντιδράσεων στις τοπικές