Συγγραφείς αυτού του ιστολογίου είναι ο καθένας από μας, που έχει να πει, να παρατηρήσει και να σχολιάσει κάτι για τα θέματα της ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
Ενυπόγραφα θέματα για ανάρτηση γίνονται απλά με ηλεκτρικό μήνυμα στη διεύθυνση:kapistri@gmail.com και δημοσιεύονται χωρίς λογοκρισία. Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα, ακόμα και ανώνυμα!

Δευτέρα, 15 Απριλίου 2013

%CE%91%CF%80%CF%8C+%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%B9%CE%BF+%CE%BF%CE%B9+%CE%BA%CF%89%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%AF+%CE%B3%CE%B9%CE%B1+%CF%84%CE%B9%CF%82+%CE%A0%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82
Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες για την απόκτηση κωδικού ασφαλείας από τους υποψηφίους των πανελλαδικών εξετάσεων για την υποβολή του μηχανογραφικού δελτίου και για την υπαγωγή των υποψηφίων στις ειδικές περιπτώσεις.

Προς όψιμους τιμωρούς των απελπισμένων…

Γράφει στο aixmi.gr ο: Θανάσης Γκότοβος
 Τον τελευταίο καιρό όλο και πληθαίνουν στο δημόσιο λόγο τα μηνύματα και οι αναφορές που συνδέουν τις λέξεις «χούντα», «φασισμός», «δικτατορία» ή, στις πιο ήπιες εκδοχές, «κακομαθημένα καλόπαιδα» με δραστηριότητες – λόγο ή έργα – ομάδων φοιτητών σε ελληνικά ΑΕΙ και ΤΕΙ. Αφορμή είναι συνήθως αντικανονικές ενέργειες φοιτητικών ομάδων εναντίον προσώπων του ακαδημαϊκού περιβάλλοντος, φορέων παλαιών και νέων ρόλων.