Συγγραφείς αυτού του ιστολογίου είναι ο καθένας από μας, που έχει να πει, να παρατηρήσει και να σχολιάσει κάτι για τα θέματα της ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
Ενυπόγραφα θέματα για ανάρτηση γίνονται απλά με ηλεκτρικό μήνυμα στη διεύθυνση:kapistri@gmail.com και δημοσιεύονται χωρίς λογοκρισία. Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα, ακόμα και ανώνυμα!

Τετάρτη, 20 Νοεμβρίου 2013

Τα στοιχεία τους στη φόρα!

Του Θανάση Νικολαΐδη
ΕΧΟΥΝ το πόνο τους, έχουν και την…πλάκα τους. Για τους διοικητικούς των Πανεπιστημίων μιλάμε και την επιμονή τους πως χωρίς αυτούς/κι αυτές δεν γίνεται. Δεν κινείται τίποτα χωρίς τους

Εντείνεται η πίεση για να ανοίξουν τα πανεπιστήμια

Στο «κόκκινο» βρίσκεται η αγωνία χιλιάδων φοιτητών και των οικογενειών τους, αλλά και σημαντικής μερίδας πανεπιστημιακών που πιέζουν για την έναρξη των μαθημάτων στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και το ΕΜΠ. Σήμερα αναμένεται η απόφαση του

Ανοίγουν τρεις σχολές στο ΕΜΠ, κλειστό λόγω καταλήψεων το Καποδιστριακό

Πολιτικοί μηχανικοί, χημικοί μηχανικοί και μηχανολόγοι μηχανικοί επιστρέφουν στα έδρανα, καταλήψεις στο ΕΚΠΑ - Συνεχίζουν τις 48ωρες οι διοικητικοί υπάλληλοι Κρίσιμη είναι η σημερινή ημέρα για τις εξελίξεις στην πανεπιστημιακή κοινότητα και κυρίως για το ΕΜΠ και το Πανεπιστήμιο Αθηνών, τα δύο μεγαλύτερα Ιδρύματα της χώρας.