Συγγραφείς αυτού του ιστολογίου είναι ο καθένας από μας, που έχει να πει, να παρατηρήσει και να σχολιάσει κάτι για τα θέματα της ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
Ενυπόγραφα θέματα για ανάρτηση γίνονται απλά με ηλεκτρικό μήνυμα στη διεύθυνση:kapistri@gmail.com και δημοσιεύονται χωρίς λογοκρισία. Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα, ακόμα και ανώνυμα!

Δευτέρα, 2 Δεκεμβρίου 2013

Στο Πειθαρχικό Συμβούλιο για παράβαση καθήκοντος ο Θ. Πελεγρίνης

Στο Πειθαρχικό Συμβούλιο για παράβαση καθήκοντος παραπέμπει ο υπουργός Παιδείας Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, τον πρύτανη του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών Θεοδόση Πελεγρίνη.

Στο ένα χέρι κρατάει το βραβείο Αριστείας και στο άλλο τη διαθεσιμότητα

Ο Δημήτρης Σακατζής είναι εκπαιδευτικός. Προ τριών ημερών το υπουργείο Παιδείας τον βράβευσε στο πλαίσιο του προγράμματος «Θεσμός Αριστείας και ανάδειξη Καλών Πρακτικών στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση», εκπαιδευτικούς για το έργο τους.

Χάνεται το εξάμηνο για Καποδιστριακό και Μετσόβιο

48ωρη απεργία αποφάσισαν οι σύλλογοι του ΕΚΠΑ και του ΕΜΠ

 Ο ...εφιάλτης συνεχίζεται στην ανώτατη εκπαίδευση της χώρας και το εξάμηνο πρέπει να θεωρείται χαμένο, εαν βέβαια δεν γίνει... 

Η ύστατη ευκαιρία για το εξάμηνο σε Πανεπιστήμιο Αθηνών και ΕΜΠ

Μήνυμα προς τον υπουργό Παιδείας από το Μαξίμου να ανοίξουν άμεσα Πανεπιστήμιο Αθηνών και ΕΜΠ. 
Του Απόστολου Λακασά (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ)
Τολμηρές πολιτικές αποφάσεις και «γενναία» μέτρα απαιτούνται πια για να μη χαθεί το εξάμηνο στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και το ΕΜΠ, τα οποία από σήμερα εισέρχονται στη 13η εβδομάδα