Συγγραφείς αυτού του ιστολογίου είναι ο καθένας από μας, που έχει να πει, να παρατηρήσει και να σχολιάσει κάτι για τα θέματα της ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
Ενυπόγραφα θέματα για ανάρτηση γίνονται απλά με ηλεκτρικό μήνυμα στη διεύθυνση:kapistri@gmail.com και δημοσιεύονται χωρίς λογοκρισία. Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα, ακόμα και ανώνυμα!

Πέμπτη, 5 Δεκεμβρίου 2013

Ο τέντζερης, το καπάκι και η καυτή σούπα

Η λύση στο θρίλερ της διαθεσιμότητας των διοικητικών υπαλλήλων στο Πανεπιστήμιο Αθηνών απαιτεί να βρεθούν συνομιλητές που θα πληρούν τους ελάχιστους όρους αξιοπιστίας, σοβαρότητας και που, εντέλει, θα μπορούν να κάνουν μια ειλικρινή διαπραγμάτευση.
Αφού ο Αρβανιτόπουλος επέλεξε να εφορμήσει, μετωπικά, εναντίον  διοικητικών υπαλλήλων  των Πανεπιστημιακών  ιδρυμάτων έπρεπε να  προσκομίσει  δύο πολεμοφόδια σ αυτόν τον  πόλεμο μέχρις εσχάτων.  Πρώτα  το ονοματολόγιο  όλων  των  ...

Λειτουργεί το ΕΜΠ από Δευτέρα

Την αναστολή των κινητοποιήσεων τους αποφάσισαν οι διοικητικοί υπάλληλοι του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. Έτσι, θα επιστρέψουν στην εργασία τους από τη Δευτέρα. Σημειώνεται ότι στο ΕΜΠ λειτουργούν ήδη οι έξι από τις εννέα σχολές του ιδρύματος.

Παρατείνεται το αδιέξοδο στην Παιδεία

Τη στήριξη του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά έλαβε ο υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Κ. Αρβανιτόπουλος, στη συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου, στην οποία αποκλείστηκε το ενδεχόμενο επιστράτευσης στην παρούσα φάση. Νέα 48ωρη απεργία ...

Ξεκινούν οι μετεγγραφές στα Πανεπιστήμια

Ποιοι φοιτητές έχουν δικαίωμα υποβολής  
Ξεκινούν σήμερα οι μετεγγραφές φοιτητών για τη μεταφορά θέσεων επιτυχόντων των σχολικών ετών 2009-2010, 2010-2011, 2011-2012 και 2012-2013 στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Μελβούρνη: Η Ελληνική Κοινότητα δημιούργησε σχολείο για τα παιδιά που φτάνουν από Ελλάδα

Η Κοινότητα ανέλαβε την πρωτοβουλία λειτουργίας ενός νέου ελληνικού σχολείου, που θα απευθύνεται αποκλειστικά σε μαθητές που έχουν έρθει πρόσφατα από την Ελλάδα και τα ελληνικά είναι η πρώτη τους γλώσσα Ενημερωτική συνάντηση με νεοαφιχθέντες ...