Συγγραφείς αυτού του ιστολογίου είναι ο καθένας από μας, που έχει να πει, να παρατηρήσει και να σχολιάσει κάτι για τα θέματα της ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
Ενυπόγραφα θέματα για ανάρτηση γίνονται απλά με ηλεκτρικό μήνυμα στη διεύθυνση:kapistri@gmail.com και δημοσιεύονται χωρίς λογοκρισία. Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα, ακόμα και ανώνυμα!

Δευτέρα, 9 Δεκεμβρίου 2013

Η πορεία των λέξεων : Καθοδική πορεία

Σκέφτομαι συχνά πόσο διαφωτιστική είναι η περιπέτεια των λέξεων. Πώς δηλαδή μια λέξη με μια σημασία, όταν πλάθεται για πρώτη φορά που το απαιτεί η ανάγκη να γεννηθεί, μέσα στο χρόνο, αν δεν εξαφανιστεί από το λεξιλόγιο, ως μη πλέον χρήσιμη άρα περιττή, συχνότατα αλλάζει σημασία. Αλλοτε σημαίνει κάτι ...

Συνεχίζουν με νέα 48ωρη απεργία οι διοικητικοί του ΕΚΠΑ

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ- Μπλόκο στη Νομική
Δύο νέες 24ωρες απεργίες, για αύριο Τρίτη και μεθαύριο Τετάρτη, κήρυξαν οι διοικητικοί υπάλληλοι του Πανεπιστημίου Αθηνών, στη σημερινή Γενική τους Συνέλευση.

Αναστέλλουν τις κινητοποιήσεις οι διοικητικοί

Την προσωρινή αναστολή των κινητοποιήσεώς της αποφάσισε η Ομοσπονδία Διοικητικού Προσωπικού της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, τονίζοντας ωστόσο ότι «παραμένει σε αγωνιστική επαγρύπνηση και ετοιμότητα μέχρι η κυβέρνηση να υλοποιήσει με ταχύτατους ρυθμούς τις δεσμεύσεις της».