Συγγραφείς αυτού του ιστολογίου είναι ο καθένας από μας, που έχει να πει, να παρατηρήσει και να σχολιάσει κάτι για τα θέματα της ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
Ενυπόγραφα θέματα για ανάρτηση γίνονται απλά με ηλεκτρικό μήνυμα στη διεύθυνση:kapistri@gmail.com και δημοσιεύονται χωρίς λογοκρισία. Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα, ακόμα και ανώνυμα!

Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου 2014

Στην τελική ευθεία για τις Πανελλαδικές

Οι μαθητές καταθέτουν αιτήσεις συμμετοχής στις Εξετάσεις
Λήγει σήμερα η προθεσμία που είχαν οι μαθητές, για την κατάθεση αίτησης-δήλωσης συμμετοχής στις Πανελλαδικές Εξετάσεις των

υποψηφίων των Γενικών (ΓΕΛ) και των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ). Υπενθυμίζεται πως η αίτηση υποβάλλεται ηλεκτρονικά και οριστικά, στο Λύκειο του κάθε αιτούντα.

Οι υποψήφιοι θα δηλώσουν το δεύτερο μάθημα Γενικής Παιδείας στο οποίο έχουν επιλέξει να εξετασθούν, τυχόν ειδικά μαθήματα για την εισαγωγή σε συγκεκριμένες σχολές, καθώς και εάν επιθυμούν να εισαχθούν σε σχολές για τις οποίες απαιτούνται προκαταρκτικές εξετάσεις (Στρατού, Αστυνομίας, Εμπορικού Ναυτικού, ΤΕΦΑΑ).
Επίσης, οι μαθητές των Γενικών Λυκείων θα πρέπει να δηλώσουν εάν επιθυμούν να συμμετάσχουν μόνο στις ενδοσχολικές, για να πάρουν απολυτήριο.
Πηγή:iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: