Συγγραφείς αυτού του ιστολογίου είναι ο καθένας από μας, που έχει να πει, να παρατηρήσει και να σχολιάσει κάτι για τα θέματα της ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
Ενυπόγραφα θέματα για ανάρτηση γίνονται απλά με ηλεκτρικό μήνυμα στη διεύθυνση:kapistri@gmail.com και δημοσιεύονται χωρίς λογοκρισία. Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα, ακόμα και ανώνυμα!

Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου 2014

Προσαγωγές καθηγητών και σχολικών φυλάκων

Έξω από το υπ.Διοικητικής Μεταρρύθμισης
Ένταση επικράτησε έξω από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης διαμαρτυρίας κατά της διαθεσιμότητας και των απολύσεων που
πραγματοποίησαν καθηγητές, σχολικοί φύλακες και καθαρίστριες. Όλα ξεκίνησαν όταν η αστυνομία επιχείρησε να απομακρύνει τους διαδηλωτές που προσπάθησαν να μπουν στον προαύλιο χώρο. Γίνεται λόγος για τουλάχιστον 17 προσαγωγές, μεταξύ των οποίων και αυτή του προέδρου της ΟΛΜΕ ενώ οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι αφέθηκαν ελεύθεροι. Διαδηλωτές συνεχίζουν να προσέρχονται στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης όπου παραμένουν ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας ενώ στη συνέχεια θα μεταβούν στο υπουργείο Οικονομικών.
  Σήμερα το πρωί ο Κυριάκος Μητσοτάκης συναντάται με τους επικεφαλής της τρόικας, με επίκεντρο των συνομιλιών την εξειδίκευση του στόχου των 11.000 απολύσεων εντός του 2014.
Φωτ.από τη συγκέντρωση (dromografos)
Πηγή: enet.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: