Συγγραφείς αυτού του ιστολογίου είναι ο καθένας από μας, που έχει να πει, να παρατηρήσει και να σχολιάσει κάτι για τα θέματα της ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
Ενυπόγραφα θέματα για ανάρτηση γίνονται απλά με ηλεκτρικό μήνυμα στη διεύθυνση:kapistri@gmail.com και δημοσιεύονται χωρίς λογοκρισία. Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα, ακόμα και ανώνυμα!

Σάββατο, 1 Μαρτίου 2014

Συμφωνία συνεργασίας με πανεπιστήμιο της Ιαπωνίας υπέγραψε το ΑΠΘ

Ανταλλαγές μελών ΔΕΠ και φοιτητών προβλέπει η συμφωνία συνεργασίας με Chiba University της Ιαπωνίας, που υπέγραψε το ΑΠΘ. Ήδη, δρομολογείται, σε συνεργασία με το Τμήμα
Μηχανικών Χωροταξίας και Ανάπτυξης, η άφιξη 15 φοιτητών του Chiba University και δύο συνοδών στο ΑΠΘ, στα τέλη Αυγούστου με την υποστήριξη της Κοσμητείας της Πολυτεχνικής Σχολής. Οι Ιάπωνες φοιτητές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το θερινό σχολείο, που διοργανώνει το ΑΠΘ στην πανεπιστημιακή κατασκήνωση στην Καλάνδρα Χαλκιδικής.

«Η συμφωνία με το Chiba University ανοίγει νέους δρόμους συνεργασίας με την μακρινή μεν, προηγμένη δε τεχνολογικά Ιαπωνία προς όφελος των φοιτητών και της πανεπιστημιακής μας κοινότητας», δήλωσε ο Πρύτανης του ΑΠΘ.

Να σημειωθεί, ότι είναι η τρίτη συμφωνία που υπογράφεται με Πανεπιστήμια της Ιαπωνίας, μετά το University of Okoyama και το Κοbe University.

agelioforos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: