Συγγραφείς αυτού του ιστολογίου είναι ο καθένας από μας, που έχει να πει, να παρατηρήσει και να σχολιάσει κάτι για τα θέματα της ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
Ενυπόγραφα θέματα για ανάρτηση γίνονται απλά με ηλεκτρικό μήνυμα στη διεύθυνση:kapistri@gmail.com και δημοσιεύονται χωρίς λογοκρισία. Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα, ακόμα και ανώνυμα!

Δευτέρα, 10 Μαρτίου 2014

Απίστευτη πρόκληση: Ο πρύτανης του ΕΜΠ ζητά να πληρωθούν οι διοικητικοί για τις ημέρες που απήργησαν

Αίσθηση, αλλά και οργή, προκαλεί η πρόταση της Συγκλήτου του ΕΜΠ να μην γίνει παρακράτηση στους μισθούς των διοικητικών υπαλλήλων του Ιδρύματος για τις ημέρες που απήργησαν, καθώς στη συνέχεια δούλεψαν παραπάνω για να συμμαζέψουν το χάος που οι ίδιοι δημιούργησαν!

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Τα Νέα», η Σύγκλητος του Πολυτεχνείου της Αθήνας με επιστολή της, στις 7 Μαρτίου, προς τον υπουργό Παιδείας Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο, ζητά να υπάρξει συνάντηση με τον πρύτανη του ιδρύματος Σίμο Σιμόπουλο για να συζητήσουν το πώς θα καλύψουν τις περικοπές, εξηγώντας, παράλληλα, γιατί αυτές δεν πρέπει να γίνουν.
Στην επιστολή σημειώνεται ότι οι περικοπές για τις ημέρες της απεργίας ξεκίνησαν από τη μισθοδοσία του Φεβρουαρίου και στη συνέχεια, σε μια προσπάθεια να υποστηριχθεί οτι αυτές δεν πρέπει να γίνουν, τονίζεται ότι στην προσπάθεια ανασυγκρότησης της λειτουργίας του ΕΜΠ συνέβαλε η υπερεργασία του διοκητικού προσωπικού. Αφού τονίζεται ότι για την πρόσθετη αυτή εργασία (σ.σ. για να μαζέψουν το χάος που δημιουργήσαν οι ίδιοι απεργώντας επί μήνες γιατί ήθελαν να εξαιρεθούν της διαθεσιμότητας) δεν απαιτείται έξτρα αμοιβή ζητάει οι κρατήσεις της απεργίας «να αντισταθμιστούν συνολικά και στο ακέραιο»!.
Φωτογραφία: Fosphotos
Πηγή: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: