Συγγραφείς αυτού του ιστολογίου είναι ο καθένας από μας, που έχει να πει, να παρατηρήσει και να σχολιάσει κάτι για τα θέματα της ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
Ενυπόγραφα θέματα για ανάρτηση γίνονται απλά με ηλεκτρικό μήνυμα στη διεύθυνση:kapistri@gmail.com και δημοσιεύονται χωρίς λογοκρισία. Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα, ακόμα και ανώνυμα!

Τετάρτη, 12 Μαρτίου 2014

Ανακοινώνονται σήμερα οι μετεγγραφές των φοιτητών

Ανακοινώνονται σήμερα οι μετεγγραφές των φοιτητών
Εντός της ημέρας ανακοινώνονται οι μετεγγραφές των φοιτητών από τα περιφερειακά στα κεντρικά πανεπιστήμια και ΤΕΙ. Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας, τις
προϋποθέσεις μεταφοράς θέσης πληρούσαν 8.438 φοιτητές εκ των οποίων μετεγγράφησαν τελικά οι 3.782.
Οι αιτούντες μετεγγραφή θα πρέπει να εισέλθουν στην ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείας με τον οκταψήφιο κωδικό εξετάσεων και τα τέσσερα αρχικά τους σε ελληνικούς χαρακτήρες (επίθετο, όνομα, πατρώνυμο, μητρώνυμο), προκειμένου να ενημερωθούν για τα αποτελέσματα.
Οι επιτυχόντες θα πρέπει να προσέλθουν προσωπικά ή μέσω νομίμου εξουσιοδοτημένου εκπροσώπου τους από την προσεχή Δευτέρα 17 Μαρτίου έως τη Δευτέρα 31 Μαρτίου στη Γραμματεία της Σχολής που έχουν μετεγγραφεί, προκειμένου να υποβάλουν αίτηση εγγραφής. Γι' αυτό θα πρέπει να προσκομίσουν το ηλεκτρονικό αντίγραφο της αίτησής τους και τα δικαιολογητικά που αναγράφονται σε αυτήν. Σε περίπτωση που οι φοιτητές δεν διαθέτουν αντίγραφο της ηλεκτρονικής αίτησής τους μπορούν να το εκτυπώσουν στην ιστοσελίδα solon.it.minedu.gov.gr. H εγγραφή τους θα ολοκληρωθεί μετά τον έλεγχο των δικαιολογητικών. 
Πηγή: ΗΜΕΡΗΣΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: