Συγγραφείς αυτού του ιστολογίου είναι ο καθένας από μας, που έχει να πει, να παρατηρήσει και να σχολιάσει κάτι για τα θέματα της ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
Ενυπόγραφα θέματα για ανάρτηση γίνονται απλά με ηλεκτρικό μήνυμα στη διεύθυνση:kapistri@gmail.com και δημοσιεύονται χωρίς λογοκρισία. Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα, ακόμα και ανώνυμα!

Τετάρτη, 7 Μαΐου 2014

Εγχειρίδιο επιτυχίας για τις Πανελλαδικές

ΕΜΠΕΙΡΟΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΤΕΣ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΗΘΗ ΛΑΘΗ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ 
Τρεις εβδομάδες πριν από την έναρξη των εξετάσεων, παραθέτουμε συμβουλές από βαθμολογητές και καθηγητές με μακρά εμπειρία στον θεσμό των Πανελλαδικών.
 Μυστικά και συμβουλές προς τους υποψηφίους προκειμένου να μπορέσουν να συγκεντρώσουν τον μεγαλύτερο δυνατό αριθμό
μορίων στις φετινές Πανελλαδικές, αποφεύγοντας συνήθη λάθη, παρουσιάζει το σημερινό «Εθνος ΠΑιδεία».
Μυστικά και συμβουλές προς τους υποψηφίους προκειμένου να μπορέσουν να συγκεντρώσουν τον μεγαλύτερο δυνατό αριθμό μορίων στις φετινές Πανελλαδικές, αποφεύγοντας συνήθη λάθη, παρουσιάζει το σημερινό «Εθνος ΠΑιδεία».
Τρεις εβδομάδες πριν από την έναρξη των εξετάσεων, παραθέτουμε συμβουλές από βαθμολογητές και καθηγητές με μακρά εμπειρία στον θεσμό των Πανελλαδικών.
Τρεις εβδομάδες πριν από την έναρξη των εξετάσεων, παραθέτουμε συμβουλές από βαθμολογητές και καθηγητές, με μακρά εμπειρία στον θεσμό των Πανελλαδικών, για το πώς θα καταφέρουν οι υποψήφιοι να μη χάσουν μόρια λόγω ορισμένων χαρακτηριστικών λαθών που κάνουν και πώς θα μπορέσουν μέσω της εικόνας του γραπτού τους να επιτύχουν καλύτερη βαθμολογία.
• Λεπτομέρειες στην έντυπη έκδοση του «Εθνους» / Ενθετο: «Παιδεία»

Δεν υπάρχουν σχόλια: