Συγγραφείς αυτού του ιστολογίου είναι ο καθένας από μας, που έχει να πει, να παρατηρήσει και να σχολιάσει κάτι για τα θέματα της ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
Ενυπόγραφα θέματα για ανάρτηση γίνονται απλά με ηλεκτρικό μήνυμα στη διεύθυνση:kapistri@gmail.com και δημοσιεύονται χωρίς λογοκρισία. Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα, ακόμα και ανώνυμα!

Τρίτη, 18 Νοεμβρίου 2014

Γερμανός φοιτητής καταγγέλλει ξυλοδαρμό του από τα ΜΑΤ

Κατά τη διάρκεια της πορείας για το Πολυτεχνείο

 Γερμανός φοιτητής που ζει στην Αθήνα κατήγγειλε τον άγριο ξυλοδαρμό του από άνδρες των ΜΑΤ κατά τη διάρκεια της πορείας του Πολυτεχνείου. Ο αλλοδαπός φοιτητής ανέβασε μια
φωτογραφία του με αιμόφυρτο το πρόσωπό του στο Facebook και έγραψε:
«Χτυπήθηκα από την ελληνική αστυνομία Δεν είχα όπλα, το πρόσωπο μου ήταν ακάλυπτο, βρισκόμουν μόνος μου σε μια γωνία σηκώνοντας τα χέρια ψηλά για να δείξω ότι είμαι άοπλος. Αυτοί με χτύπησαν με τα γκλομπ. Δεν έκανα τίποτα, δεν είπα τίποτα. Όταν βρέθηκα στο έδαφος φωνάζοντας ήρθαν ακόμα περισσότεροι αστυνομικοί κι άρχισαν να με χτυπάνε. Τώρα κρύβομαι σε σπίτι ορισμένων καλών Ελλήνων. Τι χώρα είναι αυτή στην οποία πρέπει να φοβάσαι την αστυνομία;» έγραψε ο Γερμανός φοιτητής στον προσωπικό του λογαριασμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: