Συγγραφείς αυτού του ιστολογίου είναι ο καθένας από μας, που έχει να πει, να παρατηρήσει και να σχολιάσει κάτι για τα θέματα της ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
Ενυπόγραφα θέματα για ανάρτηση γίνονται απλά με ηλεκτρικό μήνυμα στη διεύθυνση:kapistri@gmail.com και δημοσιεύονται χωρίς λογοκρισία. Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα, ακόμα και ανώνυμα!

Τετάρτη, 10 Δεκεμβρίου 2014

Ήπειρος: Καθηγήτρια κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση μαθήτριάς της!Αναστάτωση στον εκπαιδευτικό κόσμο


Της έστελνε μηνύματα ερωτικής φύσεως
Ήπειρος: Καθηγήτρια κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση μαθήτριάς της!
Βαριές κατηγορίες αντιμετωπίζει μία καθηγήτρια δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης η οποία διδάσκει σε σχολείο της Ηπείρου. Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλαν στην Αστυνομία οι γονείς μαθήτριας,
η καθηγήτρια παρενοχλούσε την κόρη τους στέλνοντάς της ερωτικά μηνύματα.
Σύμφωνα με το epiruspost.gr, έπειτα από έρευνες της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος, αποδείχθηκε πως η καθηγήτρια, όντως, έστελνε μηνύματα σεξουαλικής φύσεως στη μαθήτριά της, μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Η καθηγήτρια αντιμετωπίζει βαριές κατηγορίες, μιας και σύμφωνα με πληροφορίες οι γονείς έχουν καταθέσει μήνυση.

Στις προσωπικές σελίδες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της καθηγήτριας, όπως αναφέρουν έγκυρες πληροφορίες, εντοπίστηκε πλούσιο υλικό, που αποδεικνύουν ότι το σχολείο για την ίδια ήταν χώρος για να εντοπίζει και να παρενοχλεί ανήλικα κορίτσια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα αρμόδια εκπαιδευτικά όργανα στην Ήπειρο έχουν από την πρώτη στιγμή επιληφθεί του θέματος και σύμφωνα με πληροφορίες από το υπουργείο Παιδείας, θα υπάρξουν ανακοινώσεις για το θέμα, τις επόμενες ημέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: