Συγγραφείς αυτού του ιστολογίου είναι ο καθένας από μας, που έχει να πει, να παρατηρήσει και να σχολιάσει κάτι για τα θέματα της ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
Ενυπόγραφα θέματα για ανάρτηση γίνονται απλά με ηλεκτρικό μήνυμα στη διεύθυνση:kapistri@gmail.com και δημοσιεύονται χωρίς λογοκρισία. Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα, ακόμα και ανώνυμα!

Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου 2014

"Η δασκάλα κλώτσησε το παιδί μου και του ράγισε το πλευρό", είπε ο πατέρας (Βίντεο)

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της Λαμίας, αλλά και όλο το πανελλήνιο, από την καταγγελία που έκαναν οι γονείς μαθητή της πρώτης τάξης του ενδέκατου δημοτικού σχολείου Λαμίας.

Την Παρασκευή το μεσημέρι ο πατέρας του παιδιού επισκέφθηκε τον προϊστάμενο της πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας και του είπε ότι η δασκάλα έριξε κάτω το παιδί και στη συνέχεια το κλώτσησε στα πλευρά, όχι μια, αλλά 4-5 φορές.
Μάλιστα, υπάρχει και ακτινογραφία που έγινε στο νοσοκομείο Λαμίας, η οποία δείχνει ράγισμα στο ενδέκατο πλευρό του μικρού παιδιού.
Στην ίδια τάξη πηγαίνει και η δίδυμη αδελφή του μαθητή, η οποία επιβεβαίωσε το συμβάν, ενώ το περιστατικό διηγήθηκαν στους γονείς τους και άλλα παιδάκια από την τάξη.
Όπως ανέφερε ο πατέρας στο LamiaReport η δασκάλα παραδέχθηκε ότι έριξε κάτω το παιδί άλλα αρνείται ότι το κλώτσησε.
«Οι εντολές που έχω δώσει είναι να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση για να μην υπάρχει καμία σκιά. Ας μην βιαζόμαστε να βγάζουμε συμπεράσματα. Η υπόθεση θα ερευνηθεί σε βάθος και αν υπάρχουν ευθύνες θα αποδοθούν», τόνισε o διευθυντής της πρωτοβάθμιας, Μάκης Γκούμας. 

Πηγή: kontranews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: