Συγγραφείς αυτού του ιστολογίου είναι ο καθένας από μας, που έχει να πει, να παρατηρήσει και να σχολιάσει κάτι για τα θέματα της ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
Ενυπόγραφα θέματα για ανάρτηση γίνονται απλά με ηλεκτρικό μήνυμα στη διεύθυνση:kapistri@gmail.com και δημοσιεύονται χωρίς λογοκρισία. Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα, ακόμα και ανώνυμα!

Πέμπτη, 13 Μαρτίου 2014

Κι αν οι πολύτεκνοι προσφύγουν στο ΣτΕ;

Κάλλιο αργά παρά ποτέ... Βέβαια, δυστυχώς, οι αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας για το σύστημα εισαγωγής στα ΑΕΙ ήλθαν εν μέσω προεκλογικής περιόδου, με αποτέλεσμα να είναι πολύ πιθανό να επικρατήσουν οι λαϊκίστικες φωνές.

Πελατάκια


Από τη μια πλευρά έχουμε μια σχολή, πανεπιστημιακή κι από την άλλη τους υποψήφιους. Αν πρόκειται για την Ιατρική, γίνεται συνωστισμός αρίστων μαθητών. Πετυχαίνουν οι καλύτεροι, είτε από το πολύ διάβασμα είτε από πλεόνασμα ευφυΐας ή από

Παράπονα από τα ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ!

Γράφει ο Κίτσος ο Αθαμάνας 

 "Δεν σας φταίνε τίποτε τα Τζουμέρκα" Η διαμαρτυρία ενός Τζουμερκιώτη για την απαράδεκτη εκπομπή του Νίκου Μάνεση"60 ΄ Ελλάδα " 

Η κρίση γεννά τέρατα


Είχε άδοξο τέλος. Ο τρόπος που έκλεισε τις προάλλες το παράρτημα του Ελληνικού Ιδρύματος Πολιτισμού στο Βερολίνο μηδενίζει το έργο είκοσι ετών. Επίσημα πρόκειται για αναστολή