Συγγραφείς αυτού του ιστολογίου είναι ο καθένας από μας, που έχει να πει, να παρατηρήσει και να σχολιάσει κάτι για τα θέματα της ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
Ενυπόγραφα θέματα για ανάρτηση γίνονται απλά με ηλεκτρικό μήνυμα στη διεύθυνση:kapistri@gmail.com και δημοσιεύονται χωρίς λογοκρισία. Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα, ακόμα και ανώνυμα!

Τρίτη, 13 Ιανουαρίου 2015

Αντιδρούν οι πανεπιστημιακοί για την υποψηφιότητα Φορτσάκη...

Με ανακοίνωση τους, οι πέντε αναπληρωτές πρύτανεις εκφράζουν ανοικτά την διαφωνία τους με τις κινήσεις Φορτσάκη.
Όπως αναφέρουν: «Η απόφαση του πρύτανη καθηγητή Θόδωρου Φορτσάκη να υποβάλει χθες (12/01/2015) την παραίτησή του, προκειμένου να πολιτευθεί κατά τις προσεχείς βουλευτικές εκλογές εντασσόμενος σε συγκεκριμένο κομματικό οργανισμό είναι καθ' αυτήν σεβαστή ως προσωπική εκτίμηση και επιλογή.

Αντιβαίνει όμως στην εξ αρχής κοινή γραμμή της πρυτανικής μας ομάδας να κινηθεί σταθερά υπεράνω κομμάτων με προσήλωση στην ανασυγκρότηση και ανάπτυξη του ΕΚΠΑ.

Πιστοί στο πρόγραμμα αυτό θεωρούμε καθήκον μας να συνεχίσουμε την υλοποίησή του κατά τον ισχύοντα νόμο και την ακαδημαϊκή τάξη, έως τις προγραμματιζόμενες πλέον πρυτανικές εκλογές, και ενδεχομένως παραπέρα. Η εξελισσόμενη πορεία βελτίωσης του Πανεπιστημίου μας υπό συνθήκες αξιοκρατίας, διαφάνειας, ανεξαρτησίας και εξωστρέφειας πρέπει οπωσδήποτε να ενισχυθεί και να προχωρήσει».

Την ανακοίνωση υπογράφουν οι Κώστας Μπουραζέλης, Αντώνης Καλοκαιρινός, Γιώργος Πολυμενέας, Νίκος Μυλωνάς και Γιώργος Ζωγράφος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: