Συγγραφείς αυτού του ιστολογίου είναι ο καθένας από μας, που έχει να πει, να παρατηρήσει και να σχολιάσει κάτι για τα θέματα της ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
Ενυπόγραφα θέματα για ανάρτηση γίνονται απλά με ηλεκτρικό μήνυμα στη διεύθυνση:kapistri@gmail.com και δημοσιεύονται χωρίς λογοκρισία. Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα, ακόμα και ανώνυμα!

Τετάρτη, 13 Μαΐου 2015

Οι φοιτητές στις κάλπες

Εκλογές... δημοψήφισμα για το πολυνομοσχέδιο στην Παιδεία 
Οι φοιτητές στις κάλπες -Εκλογές... δημοψήφισμα για το πολυνομοσχέδιο στην Παιδεία
 ΔΕΝ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΚΟΙΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Στις κάλπες προσέρχονται σήμερα οι φοιτητές, καθώς ...
πραγματοποιούνται οι φοιτητικές εκλογές στα πανεπιστήμια της χώρας.
Κεντρικό θέμα δεν είναι άλλο από το νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας, για τα «Επείγοντα μέτρα για την πρωτοβάθμια, δευτεροβάθμια και τριτοβάθμια εκπαίδευση» και τις γενικότερες αλλαγές, που αναμένεται να φέρει το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου. Μάλιστα δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν πως οι εκλογές έχουν αποκτήσει, λόγω του πολυνομοσχεδίου, άρωμα δημοψηφίσματος.
Πάντως κατά την προεκλογική περίοδο επικράτησε ήρεμο κλίμα στα πανεπιστήμια, με τις φοιτητικές παρατάξεις να προτάσσουν τη σημασία της αναβάθμισης των φοιτητικών εκλογών και του ρόλου των φοιτητικών συλλόγων σε ΑΕΙ και ΤΕΙ.
Οι κάλπες θα είναι ανοικτές από τις 7 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα και αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον το ποσοστό συμμετοχής των φοιτητών.
Πηγή: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: