Συγγραφείς αυτού του ιστολογίου είναι ο καθένας από μας, που έχει να πει, να παρατηρήσει και να σχολιάσει κάτι για τα θέματα της ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
Ενυπόγραφα θέματα για ανάρτηση γίνονται απλά με ηλεκτρικό μήνυμα στη διεύθυνση:kapistri@gmail.com και δημοσιεύονται χωρίς λογοκρισία. Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα, ακόμα και ανώνυμα!

Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2015

23 Ξένες Γλώσσες με χαμηλά δίδακτρα από το Διδασκαλείο του ΕΚΠΑ!

Εκμάθηση ξένων γλωσσών από 200€ ανά έτος και ειδικά προγράμματα μετάφρασης και ορολογίας προσφέρονται, μεταξύ άλλων, στο ευρύ κοινό από το Εθνικό και Καποδιστριακό
Πανεπιστήμιο Αθηνών. Το Διδασκαλείο Ξένων Γλωσσών του Ε.Κ.Π.Α. είναι μια ανεξάρτητη και αυτοτελής ακαδημαϊκή μονάδα, η οποία παρέχει ανώτερου επιπέδου διδασκαλία ξένων γλωσσών σε φοιτητές όχι μόνο του Ε.Κ.Π.Α., αλλά και άλλων ελληνικών Α.Ε.Ι. καθώς και σε εργαζόμενους ή άλλους ενδιαφερόμενους. Με συνέπεια, επαγγελματισμό και το κύρος, λοιπόν, του Πανεπιστημίου Αθηνών, στο Διδασκαλείο Ξένων Γλωσσών διδάσκονται ΟΛΑ τα επίπεδα γλωσσομάθειας σε 23 γλώσσες: Αγγλική, Αλβανική, Αραβική, Βουλγαρική, Γαλλική, Γερμανική, Δανική, Ιαπωνική, Ινδική (Hindi – Σανσκριτική), Ισπανική, Ιταλική, Κινεζική, Κορεατική, Νορβηγική, Ολλανδική, Περσική, Πορτογαλική, Ρωσική, Σέρβική, Σουηδική, Τουρκική, Τσεχική και Φινλανδική.
Επιπλέον, σε όποιον ενδιαφέρεται για εξειδικευμένες σπουδές στη γλώσσα, τη μετάφραση, την ιατρική ή τη νομική, το Διδασκαλείο προσφέρει τα ακόλουθα προγράμματα: Εργαστήριο Γραπτού-Ακαδημαϊκού Λόγου στην Αγγλική (Επίπεδα C1, C2), Εργαστήριο Προφορικού Λόγου στην Αγγλική (Debating – Public Speaking) (Επίπεδα C1, C2), Εργαστήριο Γραπτού Προφορικού Λόγου στη Γαλλική (Επίπεδα Β2, C1), Ιατρική Ορολογία στην Αγγλική (Φοιτητές Ιατρικών Σχολών) – (Ιατροί-Νοσηλευτές), Ιατρική Ορολογία στη Γαλλική, Νομική Ορολογία στη Γαλλική, Νομική Ορολογία στη Γερμανική, Μετάφραση στην Αγγλική, Θεσμοί, Ορολογία και Μετάφραση εγγράφων της Ευρωπαϊκής Ένωσης στη Γαλλική, Εργαστήριο Γραπτού Προφορικού Λόγου στην Ιταλική (Επίπεδα Β2, C1), Εργαστήριο Γραπτού Προφορικού Λόγου στην Ισπανική (Επίπεδα Β2, C1).
Πέρα όμως από την πληθώρα των προσφερόμενων γλωσσών, τα επιπλέον προγράμματα και το υψηλό επίπεδο διδασκαλίας, το Διδασκαλείο Ξένων Γλωσσών ξεχωρίζει και για τα ιδιαίτερα χαμηλά δίδακτρα, που ξεκινούν από τα 200 ευρώ τον χρόνο. Όλα αυτά καθώς και το γεγονός ότι τα μαθήματα γίνονται είτε στο κέντρο της Αθήνας, είτε στην Πανεπιστημιούπολη, οπότε είναι εύκολα προσβάσιμα, καθιστούν το Διδασκαλείο σημαντικό πόλο έλξης και πρώτη επιλογή για πολλούς.

Για την υποβολή της αίτησής σας ηλεκτρονικά επισκεφθείτε τη σελίδα του Διδασκαλείου:

www.didaskaleio.uoa.gr
Δ/νση: Ιπποκράτους 7, 2ος όροφος, Αθήνα,
Τηλ. Επικοινωνίας: 2103688263 -4 – 5- 6

Πηγή:

Δεν υπάρχουν σχόλια: