Συγγραφείς αυτού του ιστολογίου είναι ο καθένας από μας, που έχει να πει, να παρατηρήσει και να σχολιάσει κάτι για τα θέματα της ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
Ενυπόγραφα θέματα για ανάρτηση γίνονται απλά με ηλεκτρικό μήνυμα στη διεύθυνση:kapistri@gmail.com και δημοσιεύονται χωρίς λογοκρισία. Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα, ακόμα και ανώνυμα!

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2016

Προσλαμβάνονται 1.023 εκπαιδευτικοί στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση

ΓΙΑ 5 ΜΗΝΕΣ, ΕΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ
Προσλαμβάνονται 1.023 εκπαιδευτικοί στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση
Την κίνηση των διαδικασιών για την πρόσληψη χιλίων είκοσι τριών(1023) εκπαιδευτικών στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση,
αποφάσισε το υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, ύστερα από αίτημα του υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.
«Οι Αναπληρωτές και Ωρομίσθιοι καθηγητές/καθηγήτριες θα απασχοληθούν με σύμβαση Εργασίας ορισμένου χρόνου (πέντε μήνες), έως το τέλος της σχολικής χρονιάς, προκειμένου να καλυφθεί άμεσα, μέρος των τεράστιων κενών που υπάρχουν στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση», όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου που εξέδωσε το υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης σήμερα το απόγευμα.
Επίσης, αναφέρεται ότι η δαπάνη για την πρόσληψη των εκπαιδευτικών θα καλυφθεί από συγχρηματοδοτούμενο από την Ευρωπαϊκή Ένωση πρόγραμμα με τίτλο «Ενισχυτική Διδασκαλία στη Β΄/θμια Εκπαίδευση και βαρύνει τον Προϋπολογισμό Δημοσίων Επενδύσεων του υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων. 
Πηγή:ΕΘΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: