Συγγραφείς αυτού του ιστολογίου είναι ο καθένας από μας, που έχει να πει, να παρατηρήσει και να σχολιάσει κάτι για τα θέματα της ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
Ενυπόγραφα θέματα για ανάρτηση γίνονται απλά με ηλεκτρικό μήνυμα στη διεύθυνση:kapistri@gmail.com και δημοσιεύονται χωρίς λογοκρισία. Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα, ακόμα και ανώνυμα!

Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου 2016

Αγωνία τέλος για τους φοιτητές -Σήμερα τα αποτελέσματα των μετεγγραφών

ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ 
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI
Το υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ενημερώνει όσους έχουν καταθέσει ένσταση-αίτηση θεραπείας επί του πίνακα...
δικαιουμένων μετεγγραφής, έτσι όπως είχε προκύψει από την διαδικασία της ηλεκτρονικής υποβολής αιτήσεων μετεγγραφής, ότι από σήμερα  Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016 θα μπορούν να ενημερώνονται για τα αποτελέσματα της αίτησής τους.
Όσοι έκαναν αίτηση θα μπορούν να ενημερωθούν στην ιστοσελίδα www.minedu.gov.gr, μέσω της ειδικής εφαρμογής μετεγγραφών.
Οι ενδιαφερόμενοι εισέρχονται στην ειδική εφαρμογή με το όνομα χρήστη (username) και τον κωδικό (password) που τους χορηγήθηκε από τη Γραμματεία της Σχολής ή του Τμήματός τους για τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του Ιδρύματος στο οποίο φοιτούν.
Η ηλεκτρονική εφαρμογή θα ενημερώνεται για τα αποτελέσματα των αιτήσεων θεραπείας όπως αυτές θα εξετάζονται από την αρμόδια επιτροπή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: