Συγγραφείς αυτού του ιστολογίου είναι ο καθένας από μας, που έχει να πει, να παρατηρήσει και να σχολιάσει κάτι για τα θέματα της ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
Ενυπόγραφα θέματα για ανάρτηση γίνονται απλά με ηλεκτρικό μήνυμα στη διεύθυνση:kapistri@gmail.com και δημοσιεύονται χωρίς λογοκρισία. Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα, ακόμα και ανώνυμα!

Πέμπτη, 14 Απριλίου 2016

Γερμανία: “Επικίνδυνη” η Δ/ντρια Ελληνικού Σχολείου – Γιατί τη διώχνουν;

Γερμανία:
Ενεργή θέση για πρώτη φορά στα θέματα που απασχολούν το τελευταίο διάστημα το Ε.Δ.Σ. του Βούπερταλ παίρνει  ο ...
συντονιστής Εκπαίδευσης Βερολίνου κ. Εμμ. Σοφός, ο οποίος μέσα από μία σειρά διοικητικών εξετάσεων έκρινε αυστηρώς ακατάλληλη τη νυν αναπληρώτρια Δ/ντρια του Ε.Δ.Σ. Βούπερταλ κ. Ουρανία Μ. παύοντας την από τα καθήκοντά της. Όλα ξεκίνησαν όταν το Allesgr.de έφερε στο φως της δημοσιότητας καταγγελίες γονέων, οι οποίοι έκαναν λόγο για παράνομα μαθήματα επί πληρωμή στο Ε.Δ.Σ. Βούπερταλ που διοργανώνονταν από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων με πρόεδρο τον κ. Γεώργιο Μ. και με τον οποίο η εν λόγω Δ/ντρια είχε πολύ στενές σχέσεις.
Δείτε τα σχετικά δημοσιεύματα:
  1. Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο Βούπερταλ: Παρέδιδαν μαθήματα επί πληρωμή
  2. Ε.Δ.Σ. Βούπερταλ: Αρχίζει η Ε.Δ.Ε για τα παράνομα φροντιστηριακά μαθήματα
  3. Βούπερταλ: Το δράμα Ελληνίδας μάνας- “Πέταξαν” το 4χρονο παιδί της από το σχολείο
Στη συνέχεια η έρευνα ανέδειξε ένα ακόμη καυτό θέμα που αφορούσε τη συγκάλυψη πορίσματος, το οποίο υποδείκνυε την κ. Ουρανία Μ. ως κατηγορούμενη για σειρά πειθαρχικών παραπτωμάτων ένα εκ των οποίων αυτό της ψευδορκίας .

Δείτε τα σχετικά δημοσιεύματα:
1.Το Υπουργείο Παιδείας συγκάλυπτει ΠΟΙΝΙΚΟ αδικήμα Δ/ντριας Δημοτικού στη Γερμανία;2.Γερμανία: Οι κρυφές σχέσεις της Δ/ντριας Ελληνικού Σχολείου με τον Πρόεδρο Συλλόγου

Το συγκεκριμένο πόρισμα βρισκόταν για περισσότερα από δύο  χρόνια στα συρτάρια του Υπουργείου Παιδείας και κανείς υπεύθυνος δεν έπραξε τα δέοντα. Εάν δεν έβλεπε το φως της δημοσιότητας μέσα από το Allesgr.de πιθανόν η συγκεκριμένη εκπαιδευτικός να βρισκόταν ακόμη στη θέση της και να συνεχίζε την παράνομη δραστηριότητά της , η οποία είχε ξεπεράσει κάθε όριο.
Η συγκεκριμένη εκπαιδευτικός όπως μας ενημέρωσαν γονείς μετακινείται προσωρινά στο Ε.Δ.Σ. Ντόρτμουντ μέχρι να ολοκληρωθεί και το πόρισμα της πρόσφατης Ανακριτικής διαδικασίας. Τη θέση της Διεύθυνσης του Ε.Δ.Σ. Βούπερταλ αναλαμβάνει η κ. Ευαγγελία Ζέρβα.
Εμείς της ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία στα νέα της καθήκοντα.
Πηγή: 

Δεν υπάρχουν σχόλια: