Συγγραφείς αυτού του ιστολογίου είναι ο καθένας από μας, που έχει να πει, να παρατηρήσει και να σχολιάσει κάτι για τα θέματα της ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
Ενυπόγραφα θέματα για ανάρτηση γίνονται απλά με ηλεκτρικό μήνυμα στη διεύθυνση:kapistri@gmail.com και δημοσιεύονται χωρίς λογοκρισία. Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα, ακόμα και ανώνυμα!

Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2016

Συνάντηση Γαβρόγλου - Ιερώνυμου για τα θρησκευτικά...


Κ. Γαβρόγλου - Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος
Η πρώτη συνάντηση του νέου υπουργού Παιδείας δεν είναι με τους εκπαιδευτικούς - όπως συνηθίζεται - αλλά με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών.
Ο Κώστας Γαβρόγλου θα βρεθεί το απόγευμα της Δευτέρας, 21 Νοεμβρίου, στην Αρχιεπισκοπή για να συζητήσει το θέμα του μαθήματος των θρησκευτικών με τον Ιερώνυμο, ζήτημα το οποίο έχει αποκτήσει «ειδικό βάρος» καθώς φάνηκε να είναι ο βασικός λόγος για τον οποίο απομακρύνθηκε ο Νίκος Φίλης από το Υπουργείο Παιδείας.

Κύκλοι του υπουργείου ωστόσο υποστηρίζουν ότι οι πολιτικές θα συνεχίσουν να κινούνται στο πλαίσιο όσων έχουν συμφωνηθεί μέχρι τώρα, ενώ μας πληροφορούν ότι στο τέλος της σχολικής χρονιάς θα ξεκινήσει η αξιολόγηση των νέων προγραμμάτων σπουδών αλλά και η συζήτηση για την αλλαγή των σχολικών εγχειριδίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: