Συγγραφείς αυτού του ιστολογίου είναι ο καθένας από μας, που έχει να πει, να παρατηρήσει και να σχολιάσει κάτι για τα θέματα της ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
Ενυπόγραφα θέματα για ανάρτηση γίνονται απλά με ηλεκτρικό μήνυμα στη διεύθυνση:kapistri@gmail.com και δημοσιεύονται χωρίς λογοκρισία. Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα, ακόμα και ανώνυμα!

Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου 2016

Κανένα ίχνος παρεξηγήσεων με τον Αρχιεπίσκοπο... δηλώνει ο Κώστας Γαβρόγλου...

Φωτογραφία: Nikos Libertas / SOOC
Ξεκίνησε πριν από λίγο η εθιμοτυπική συνάντηση του υπουργού Παιδείας, Eρευνας και Θρησκευμάτων, Κώστα Γαβρόγλου, με τον αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμο, στο υπουργείο.
Κατά τη διάρκεια της σύντομης συνομιλίας που είχαν οι δύο άνδρες παρουσία δημοσιογράφων, ο κ. Ιερώνυμος επεσήμανε ότι «έχουμε πολλά και καλά να κάνουμε», προσθέτοντας ότι ήρθε για να ανταποδώσει την επίσκεψη του υπουργού στην Αρχιεπισκοπή, ενώ του ευχήθηκε καλή υπηρεσία.

Ο κ. Γαβρόγλου συμφώνησε ότι έχουν να γίνουν πολλά και καλά πράγματα και ανέφερε ότι η συνεργασία των δύο πλευρών μπορεί να πάει ένα βήμα μπροστά. «Χαίρομαι πραγματικά που πήγαν καλά οι εργασίες της Συνόδου. Και χαίρομαι που δεν υπάρχει ίχνος παρεξηγήσεων, που θα έπρεπε να συζητηθούν σήμερα. Αυτό είναι μία κατάκτησή μας», σημείωσε ο υπουργός Παιδείας και συμπλήρωσε ότι θα ενημερώσει τον αρχιεπίσκοπο για τις επαφές που είχε με μητροπολίτες και μουφτήδες στη Θράκη...Πηγή:iefimerida.gr

1 σχόλιο:

μαρκαδοροι πινακα είπε...

Ελπίζω η Εκκλησία να πάρει τις σωστές αποφάσεις αυτή τη φορά..